Fordító/Translate

2013. június 23., vasárnap

Ez a nap....

Hjajh ><
Átjött ma Hinorin, hogy álljunk neki a Matoki cp -hez /említettem, hogy csinálunk -> itt/. Ebből az lett, hogy 3-ra átjött, nekiálltunk a szomszéd kislánnyal Solot /tudjátok, a kártyajáték/ játszani, majd "főzőcskézni".. Azaz, mindenféle kaját /meggy, multivitamin, alma, banán cukor/ összekevertünk-daraboltunk, reszeltünk, szórtunk- és kaptunk mindenféle gusztustalan dolgot, amit megkóstoltunk. Ezután mindent kidobtunk, mert olyan lett az íze, mint a kinézete: pocséék..
Mielőtt még Hinorinnak mennie kellett, rávettük a kislányt, hogy hagyjuk abba a kotyvasztást /ami nem volt nehéz, mert elkezdte terrorizálni a macskát ^^ˇ/, eltüntettünk minden kelléket/felesleges cuccot, majd bejöttünk, mondván, hogy 'Van egy kis dolgunk'.
Maradt 1 óránk, a matoki mask -al foglalkozni. ^^ˇ
Eredetileg úgy terveztük, hogy ilyen bőr anyagból csináljuk, mert az jól néz ki. Majd a nővérkém talált egy lányt, aki megcsinálta mind a 6 mask -ot, és videót is készített arról, hogy hogy csinálta. Ő nemezt /olyasmi anyag, mint a gyapjú/ használt, így úgy döntöttünk, hogy keresünk valami anyagot, ami jól néz ki, mint a bőr, és könnyen lehet vágni, mint a nemezt.
Oda kell képzelnetek a hátteret, mert nem találtam olyan képet... ><
Szóval ma semmi értelmeset nem csináltunk, de ez a nap is eltelt. >< Legalább megpróbáltunk kezdeni valamit a cp-s ötletünkkel. >< Ez elég nem? Nem??
×!Hyemi!×

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése