Fordító/Translate

2013. július 9., kedd

Dace Band

Áááááááááá!!
Tisztára be vagyok zsongva!!! Hogy miért?
Úgy döntöttem.. khm... döntöttünk, hogy tánccsapatot alapítunk!!!! ><
A Nővérkém /a Korea-Saranghayeo szerkesztője/, Hinorin és Hinorin nővére /bár ő még nem döntötte el, hogy szeretne-e, én már igen ></ és én. Mi 4-en lennénk ebben a csapatban, és a K-POP számok táncait tanulnánk meg.
















Majd, ha jól megy, felvesszük videóra, és ti is láthatjátok őket.
Honnan jött ez az ötlet?
Ezen a héten a KKK /Koreai Kulturális Központ/ -ban jártunk. 2x is.
1. alkalommal a Nővérkémmel 2-en látogattuk meg szeretett helyünket. Nagyban bolyongtunk a K-POP albumok, és koreai könyvek között, amikor hallottunk a Be Ma Girl -t /igen Teen Top/. Megkerestük a hang forrását. A terem, - ahonnan kiszűrődött a zene - ajtaja zárva volt, így csak a kis lyukakon át lestünk be. Láttunk 4 lányt táncolni. Maradtunk egy darabig leskelődni... khm... szóval maradtunk ott még egy kicsit és rájöttünk, hogy összevágtak számokat és azok táncait nyomják. Hosszas gondolkodás után rájöttünk, hogy a 3 számból, fogalmunk sincs mi az 1., így hát úgy döntöttünk megkérdezzük tőlük. Na, itt jött a probléma: a kíváncsiság vs. félénkség csatájában az utóbbi nyert ergo nem mertünk bemenni. Kis idő.. jó, pár óra eltelt, mire rászántuk magunkat, hogy bemenjünk, de akkor is csak azért, mert nyitva volt az ajtó. Bementünk, és olyan 10-15 perc alatt leesett nekünk, hogy nem azt a csapatot nézzük, akiket keresünk. Meghallottuk az alattunk lévő szintről újra az összeollózott számokat, úgyhogy lementünk a lépcsőn. Beálltunk az ajtóban, és zavarásunkért bocsánatot kérve megkérdeztük, hogy mi az 1. szám. "M4M - Sadness" kaptuk a választ, amit először nem sikerült felfogni. M4M - Sadness korean version. Bólogattunk mindketten - még mindig nem értettük - és megengedték, hogy maradjunk, ha gondoljuk. Maradtunk. Én, végig tátogtam /merthát nem kezdhetek el kornyikálni/ a számokat. ><

Sajnos, mivel a próba végét kaptuk csak el, nem sokszor nézhettük végig a lányok dance cover-jét, viszont tudtunk velük egy kicsit beszélgetni. Így tudtuk meg, hogy ők a DSDT Tánccsapat /DS Dance Team/, és egy K-POP -os táncversenyre gyakorolnak. Ez a K-POP fesztivál, aminek győztesei Gangwon-ban mutathatják meg, kedvenc bandájuk mellett a színpadon, hogy mit tudnak. Ha elmondom, hogy az általunk megismert csapat a TOP 18-ban szerepel, akkor nektek is leesik, hogy milyen jók lehetnek. :))
>Facebook -os oldal<
Nos, hát a lányokat nézve nekem is megjött a kedvem a táncoláshoz, és hatalmas lelkesedésem eddig odáig vezetett, hogy ha ennyire szeretném, akkor mindenki benne van, viszont még ki kell találnunk, hogy hol?, mikor?, és hogyan? is csináljuk a csapatot.
Viszont, ha sikerült mindent elrendezni, neki is láthatunk a 'munkának'!! :33 Szurkoljatok nekünk! ><
×!Hyemi!×

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése