Fordító/Translate

2013. július 12., péntek

EXO Moments~

Annyeonghaseyo!
Ahh~ Exotics, az EXO -sok új hajszínekre váltottak! *-*
Az eddig barna/fekete hajú Jong In /Kai/, úgy döntött szőkére vált. Szerintem így is agyon aranyos ><

Nem Kai az egyetlen, aki a szőkét választotta! Baekhyun is inkább a világos napszín mellett döntött, bár az eddigi bordós hajszíne ott hagyta a nyomát.
CUTE >///<
A szőkék sorának még mindig nincs vége! Az eddig szivárványra emlékeztető Sehun csatlakozott a 'Blonde Hair Band'-be, és kék-zöld-lila-piros-narancssárga-szőke tincsei közül csak utóbbit választotta.

Az EXO M leader -e, Kris szintén szőkés hajra cserélte, a Wolf -ban látott pirosas haját. A formája nem változott, talán egy picit nő..

Luhan -t is a 'Blonde Hair Band'-be sorolnám, ám az ő hajszíne inkább narancssárgás, mint szőke, és néhány nem feltűnő rózsaszín csíkot is fel lehet fedezni benne.

Xiumin inkább hajformát váltott, mint színt. Az eddigi hajszíne most kicsit világosabb és jobban emlékeztet a barnára, mint a fakó vörösre.

Chanyeon is egész világos barnára váltotta, eddigi fekete haját, ami szerintem egy kicsit nőtt :33
Hahh1 Oppa~ *-*

Tao is barna lett, Wolf -ban látott vörös hajszíne után. Az árnyalata nem olyan sötét, de nem is nagyon világos barna. A formája nem igazán változott.

Kyungsoo /D.O/ azonban eddigi sötét barna hajától szabadult meg. D.O két oldalt felnyírt haja, engem egy piros gombára emlékeztet, vöröses színével. ><

Suho leader haja olyasmi, mint amilyenben a History -ban láttuk: sötét, bordós.
Szerintem jól áll neki ez a haj.. *-*
Lay hajformáján sem esett igazán változás. Inkább csak a színe lett más: a világos narancssárga után, most barna lett.

Chen haja pedig szinte nem is változott. Maradt a barna szín, ám ezzel a formával, ő is nagyon hasonlít egy gombára. :33

Képek: https://www.facebook.com/EXOKM.WeAreOne
×!Hyemi!×

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése