Fordító/Translate

2013. augusztus 30., péntek

Ghost of MAMA

Annyeonghaseyo!!
Mit szólnátok egy kis félelemhez, ma?

Emlékeztek még az EXO - MAMA-jára?
Nagyon király ez a szám! Tudtátok, hogy szelleme is van? A szám közepének a vége felé /ott, ahol Chanyeol megmutatja a tűz-sárkányát/ hallani lehet egy női hangot, amint azt mondja, "Xie xie ni men" ami kínaiul a 'Köszönöm' megfelelője.
Igen, ilyenkor természetes, hogy olyanokra gondoltok, hogy 'OMG'/'WTF?'/'WTH?!!', vagy arra, hogy '1 évig hallgattuk ezt a számot, és most tűnik fel?!' ...Nos igen... Még a hihetetlenül szemfüles fangirl-ök sem jöhetnek rá mindenre, így ami kimarad, azt behozzák a reality show-k. Erre a szellemre a Beatles Code talált rá, egy nem is olyan régi epizódban, ahol az EXO és a Brown Eyed Girls között kerestek hasonlóságokat. Nem, gőzöm sincs, hogy-hogy a francba sikerült! Viszont az hogy az albumon lévő MAMA-ban nincs benne, a szellem-lány hangja, és még maga az EXO sem tudja, hogy hogyan került bele szerintem nagyon ijesztővé teszi az egészet!!
Öööö... Szóval a Thai felirat..... Eh... Figyeljétek a lényeget!! ><
Egyébként nagyon király epizód volt, Baekhyun meg Kyungsoo is mesélt rémtörténeteket, szegény lány pedig sírva fakadt.... >< Hahh~ Szerintem lefekvés előtt mindenképp nézzétek meg! *kekeke*


Akkor mindenkinek jó éjszakát! :33
×!Hyemi!×

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése